ASI
ICT Adviesbureau
Home

A.S.I. is een Limburgs bedrijf, geleid door dhr Jaak Luijten en samenwerkend met meerdere partners die gespecialiseerd zijn in netwerkbeheer, parametrisering, office-solutions, maatwerk programmatie in WinDev(c) en WebDev(c).

Wij focussen op enkele grote peilers:

 • parametrisering
 • toepassingen Winpro
 • ERP-toepassingen

Meerdere redenen om voor onze service te kiezen:

 1. Eenvoudig in gebruik
  U kan meteen aan de slag gezien er geen extra software geïnstalleerd dient te worden en de personen die ermee zullen werken niet moeten beschikken over specifieke ICT-kennis. We organiseren opleidingen i.f.v. de personen die met deze tools zullen werken en voorzien een helpfunctie, handleidingen, tips & trics, enz.
 2. Kwaliteit en ondersteuning
  Wij waken permanent over het naleven van verscheidene kwaliteitsregels waaronder Blindsupport en W3C-normering. De ondersteuning door alle gangbare browsers en de toegankelijkheid voor alle gebruikers wordt gewaarborgd. Uw platform bereikt hoge bezoekersaantallen door het correct toepassen van de verschillende SEO-criteria, een duidelijke sitestructuur en look & feel.
 3. Scherp geprijsd
  U betaalt alleen wat u nodig heeft, gaande van gestandaardiseerde tot op maat oplossingen. Het aantal gebruikers van dit systeem noch de duur dat u dit wenst te gebruiken, beïnvloedt de prijs. U moet zich geen zorgen maken over dure en onduidelijke onderhoud- en hostingcontracten.
 4. Betrouwbare partner
  We hebben een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van digitale communicatietools. Dankzij onze nazorg kan u blijven rekenen op een professioneel team waar u in een mum van tijd verder geholpen wordt. Meerdere samenwerkingverbanden en werkgroepen uit de praktijk leveren langdurige oplossingen op.   


Sitemap
HomeProductenDienstenReferentiesContact